0521 - 510 304

Over autobedrijf Matter Steenwijk

Autobedrijf Matter Steenwijk bestaat sinds 1992, waarna het in 2009 werd overgenomen door familie Steenbergen. Na het overlijden van zijn broer in 2015 runt Paul Steenbergen deze autogarage in Overijssel.

Service en kwaliteit

“Service en kwaliteit zijn altijd de uitgangspunten geweest. Deze lijn hebben we bewust doorgetrokken omdat we veel waarde hechten aan een klantvriendelijke benadering. De klant is bij ons altijd koning. Daarom streven we een prijs-kwaliteitverhouding na die onder alle omstandigheden bij ons past. Doordat we hierover transparant zijn, ervaren onze klanten autobedrijf Matter als een betrouwbaar adres in de regio”, vertelt Paul Steenbergen.

Tweedehands auto kopen

Autobedrijf Matter Steenwijk levert nieuwe en tweedehands auto’s van alle merken en heeft altijd minimaal 80 auto’s op voorraad. Daardoor kan ons verkoopteam u een zo groot mogelijk assortiment laten zien. Naast de verkoop van gebruikte en nieuwe personenauto’s richten wij ons op lichte bedrijfswagens, waarin onze monteurs de inrichting op maat voor u verzorgen.

Full-service werkplaats

U kunt in onze werkplaats terecht voor onderhoud en reparaties, maar ook voor het vervangen van een ruit, schadeherstel, zomer- en winterchecks en speciale aircoservice. Autobedrijf Matter Steenwijk is APK- en RDW-erkend en aangesloten bij onder meer Autotrust.