0521 - 510 304

Werkplaats Autobedrijf Matter Steenwijk

In de werkplaats van autobedrijf Matter staan ervaren automonteurs voor u klaar. Ons ‘What’s the Matter Team’ bestaat uit vakbekwame en professionele monteurs, die zijn getraind en opgeleid door Renault. Daardoor zijn ze voor 100% op hun taak voorbereid.

Nieuwste apparatuur

Onze monteurs beschikken over de allernieuwste apparatuur om onderhoud en reparaties uit te voeren. Denk hierbij apparatuur waarmee de monteurs alle automerken uitlezen, foutcodes ontdekken en de juiste diagnoses kunnen stellen. Autobedrijf Matter Steenwijk garandeert dat alle software die de monteurs gebruiken in de werkplaats altijd up-to-date is. Zo beschikt Matter Steenwijk over de nieuwste technologie om airco’s bij te vullen waardoor de monteurs airco-onderhoud snel en vakkundig uitvoeren.

Apk-keurmeester gecertificeerde monteurs

Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden hanteren wij strenge richtlijnen. Onze monteurs zijn apk-keurmeester gecertificeerd en beschikken over ruime ervaring met het keuren van voertuigen. Ook is autobedrijf Matter Steenwijk gespecialiseerd in het monteren van trekhaken en montagepartner van Brink Trekhaken.